2016. november 23., szerda

Marketagent tippek

A Marketagent az egyik legismertebb magyarul is tudó kérdőíves oldal, ami pénzt fizet a válaszokért. Ahhoz, hogy kihasználd az oldalban rejlő lehetőségeket, érdemes betartani az alábbi tippeket:

  • Reagálj gyorsan! A kérdőíveket csak meghatározott számú személy töltheti ki, és ha mások megelőznek, akkor neked már nem lesz esélyed a kitöltésre. Emiatt nagyon fontos, hogy amint megjön a meghívó, kattints rá, és töltsd ki a kérdőívet. Ha már elkezdted, akkor már nem szükséges sietni, a lényeg az, hogy minél hamarabb nyisd meg a kérdéseket.
  • Kérj értesítőt! Ahhoz, hogy elég gyorsan tudj reagálni, elengedhetetlen, hogy olyan e-mail címre jöjjenek a meghívók, amit azonnal látsz. Ha van mobiltelefonod, ami értesít a levelekről, akkor a Marketagent-es e-mail címed legyen beállítva, hogy ne maradj le a meghívókról.
  • Adj meg magadról minden adatot! Ahhoz, hogy meghívjanak egy kérdőívre, tudniuk kell, hogy a célcsoportba tartozol-e. Ha kitöltöd az adataidat, és válaszolsz a néha érkező plusz adatkérésekre, akkor nagyobb eséllyel fognak tudni beválogatni egy-egy célcsoportba. A jelenleg nem lefordított Typification menüpontban várnak rád a kitöltetlen személyes kérdések.
Talán több tippet vártál, azonban a kérdőív kitöltés valójában nem egy nagy tudomány. Ha betartasz néhány alapvető szabályt, ki tudod használni az oldal maximális potenciálját.

Ha még nem regisztráltál a Marketagent-re, itt megteheted:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése