2019. június 15., szombat

Kérdőíves oldalak menedzselése - maximalizád a bevételed!

Kérdőíveket kitölteni könnyű, de megfelelő számú fizetős kérdőívet találni már sokkal nehezebb. Ahhoz, hogy a kérdőíves oldalakkal minél több pénzt kereshess, fontos, hogy a lehető legtöbb oldalra regisztrálj, és mindegyiken aktív legyél. Egy idő után azonban nehéz nyilván tartani, hogy az ember hova is van regisztrálva, különösen, ha vannak köztük olyan oldalak, ahonnan csak néha jönnek kérdőívek. Emiatt fontos, hogy valamilyen módon vezess nyilvántartást az oldalakról.

Az én megoldásom egyszerűen az, hogy a böngészőm kedvencei közé rakom őket. Az oldalak két különböző könyvtárban szerepelnek: az egyikben azok vannak, amiket rendszeresen meg kell látogatni, hogy az új kérdőívekről értesüljek, a másikban azok, amik mindig értesítenek e-mailben vagy böngésző értesítés formájában, így tulajdonképpen "el is feledkezhetek" róluk, amíg nem kapok levelet. Ez utóbbi persze nem teljesen így van, néha ezeket az oldalakat is meg szoktam nyitni, hogy lássam, változott-e valami mióta utoljára ott voltam.

A rendszeresen megnézős könyvtárban az oldalakat aszerint rendezem, hogy melyiket milyen gyakran érdemes megnézni. Ami jobban fizet vagy több kérdőív van benne, azokat szoktam felülre rakni. Ezeket az oldalakat aztán naponta, vagy (oldala válogatja) pár naponta felkeresem, de ha épp több időm van, akkor akár naponta többször is ránézek a kedvenceimre, hogy van-e valamilyen új kérdőív.

Ezzel a megoldással még a kevesebbet használt oldalakról sem feledkezem meg, és maximalizálni tudom a kérdőívekből származó bevételeimet.

A legjobb kérdőíves oldalakról, ahova érdemes regisztrálni, itt találsz egy listát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése