2019. június 1., szombat

Toluna vélemény, tapasztalatok

A Toluna egy nemzetközi kérdőíves oldal, ami magyarul is elérhető. A többi oldalhoz hasonlóan ez is e-mailben értesít, ha van aktuálisan kitölthető kérdőív, és a kifizetési limit elérésekor itt is PayPal-ra tudjuk kikérni a pénzünket.

A kifizetési limit 35000 pont (3000 Ft), ami viszonylag magasnak mondható, több oldal is van, ami ennél jóval alacsonyabb összeget is kifizet. A limit különösen magasnak tűnik akkor, ha figyelembe vesszük, hogy a megszerzett pontok egy év után elévülnek, azaz ha ennyi idő alatt nem éri el valaki a kifizetési limitet, akkor búcsút mondhat a pontjainak (illetve ezt megelőzően lehetőség van nyereményjátékban elkölteni őket). Bár ha valaki aktív az oldalon, a kifizetési limit elérhető, a fentiek alapján nekem úgy tűnik, hogy sok kevésbé aktív tagnak valószínűleg elvesznek a pontjai, mielőtt beválthatná őket.

Az oldalon nem csak kérdőívekkel, hanem időszakosan egy-egy kiemelt szavazással vagy az oldal életében történő aktív részvétellel is lehet pontokat gyűjteni.

A kifizetéssel nincsen gond, ezért a fentiek figyelembevételével, de érdemes regisztrálni az oldalra. Csatlakozni ide kattintva tudsz. A Toluna mellett minél több más oldalra érdemes regisztrálni, így tudsz a lehető legtöbbet keresni a kérdőívekkel. További oldalakról bőséges ismertetőt találsz a blogban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése