2019. december 2., hétfő

Ipsos i-Say vélemény

Az i-Say egy magyar nyelvű kérdőíves oldal, ami már rég óta jelen van hazánkban, és sokan használják. A regisztráció után a többi oldalhoz megszokott módon itt is sok profilkérdés vár ránk, amiket érdemes (de nem kötelező kitölteni). Segítségükkel később több és relevánsabb kérdőíveket kaphatunk, és csökkenhet azon esetek száma, amikor a kérdőív elkezdése után derül ki, hogy nem tartozunk a célcsoportba.

A főoldalon rögtön láthatunk egy felhívást, hogy kapcsoljuk be a böngésző értesítéseket. Ezt érdemes megtenni, mivel így új kérdőív esetén azonnal értesítést küld az oldal a böngészőnknek, és egy felugró kis ablakban láthatjuk, hogy milyen új lehetőség vár ránk.

A főoldalon látható az elérhető felmérések listája is, itt minden kérdőívnél ott van, hogy mennyi ideig lehet még kitölteni, hány percet igényel, hány pontot kapunk érte, illetve milyen eszközökről lehet kitölteni.

A kérdőívekkel kapott pontokkal egy kicsit nehéz számolni, mivel 340 pont ér 2 Eurót (ami egyben a kifizetési limit is), azonban az alacsony limit előnye, hogy nagyon gyorsan elérhető, én például a bemutatkozás (45 pont) és egyetlen kérdőív (300 pont) kitöltése után máris ki tudtam kérni az összeget (és 5 pontom még maradt is).

Az oldal teljesen magyar nyelvű, könnyen használható, rendszeresen vannak rajta kérdőívek és alacsony a kifizetési limit, így mindenképpen érdemes csatlakozni hozzá.

Regisztrálj itt!

Ha érdekelnek más jó kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt a listát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése