2019. július 1., hétfő

A legjobb fizetett felmérések Magyarországon

Az alábbi listában olyan közvélemény-kutató cégeket és marketing cégeket gyűjtöttem össze, amik fizetnek neked különböző online kérdőívekre adott válaszokért. A fizetett felméréseket kínáló oldalakhoz bárki ingyenesen csatlakozhat, és általában havonta kaphat kifizetést.

A listában csak a számomra bejött felméréses oldalak szerepelnek: mind valós, megbízható, rendesen fizető oldal, így érdemes minél többre regisztrálni közülük, mert így tudod a lehető legtöbb pénzt keresni a kérdőívekkel.

Országos Panel

A meghívókat e-mailben kapod, van saját alkalmazásuk is, a kifizetési limit 2500 Ft. Regisztrálni itt tudsz. 

Daedalus Online

E-mailben kapod a meghívókat, 10 Euro elérése után kérheted ki a pénzedet. Ingyenes nyereményjátékon is részt vehetsz. Regisztrálj itt!

SurveyTime

A SurveyTime minden egyes kérdőív kitöltése után azonnal fizet $0.5 vagy $1-t a PayPal-odra. Magyar kérdőíveket küld, de az oldal kezelőfelülete angol nyelvű. Regisztrálj itt!

Univox

Teljesen magyar oldal, a kifizetési limit $25 PayPal-ra. Regisztrálj itt!

Mobrog

A meghívókat e-mailben küldi, az 1500 Ft-os kifizetési limit igen barátságos. Regisztrálni itt tudsz:MarketAgent

E-mail mellett böngésző értesítésben is küld meghívókat, és saját alkalmazása is van. A kifizetési limit 5 Euro. Regisztrálni itt tudsz:TGM Panel

Viszonylag új magyar oldal sok kérdőívvel, de értesítést csak ritkán küld róluk, ezért rendszeresen meg kell nyitni az oldalt. A kifizetési limit 10 Euro. Regisztrálni itt tudsz.

Opinion Hero

Kevésbé ismert magyar oldal, ami PayPal-ra vagy Skrillre fizet. A kifizetési limit 1500 Ft. Regisztrálni itt tudsz.

AttaPoll 

Mobil alkalmazás, ami szintén kérdőívek kitöltése után fizet PayPal-ra. A kérdőívek és a profilkérdések is magyarul vannak, de az app egyes részei nincsenek még lefordítva (komolyabb angol nyelvtudás nélkül is használható.) Regisztrálni itt tudsz.

SurveyRewardz

Magyar kérdőíveket küld, de az oldal felülete angol. E-mailben kapod a meghívókat, de ha rendszeresen megnyitod az oldalt, akkor sokkal több kérdőívet tudsz kitölteni, mert sok van náluk, és nem mindenről kapsz értesítést. A kifizetési limit mindössze $1. Regisztrálni itt tudsz.

Vannak más megbízható oldalak is, de ezek jöttek be nekem a legjobban. Ha tényleg a lehető legtöbb bevételre törekszel, további fizetett felmérésekért érdemes a többi blogbejegyzésemet is elolvasni, illetve találsz egy teljesebb listát is például ezen az oldalon.

Ha mások tapasztalatai is érdekelnek, érdemes csatlakoznod a Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoporthoz.

4 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  3. Remélem nem csalódok?Várom a Kérdőives munkát nagy érdeklőlődéssel.Még több fiókot nem tudtam létre hozni.

    VálaszTörlés