2019. július 20., szombat

Országos Panel felmérések gyakorisága

A Magyar Országos Panel az egyik legnépszerűbb magyar oldal, ami felmérések kitöltéséért fizet. A Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoportban egy szavazás arról faggatta a tagokat, milyen gyakran kapnak kérdőívet az oldaltól.

A kapott kérdőívek száma több dologtól függ. Vannak olyanok, akik gyakrabban esnek a termékek célcsoportjába, mert például kevés hozzájuk hasonló tag van az oldalon, vagy pont hozzá hasonló személyeket keresnek az cégek. Fontos az is, hogy mennyire voltál alapos a korábbi kérdőívek kitöltésekor, mivel ez is befolyásolhatja, hogy téged hívnak-e meg egy új felmérésre.

A szavazás eredménye szerint a legtöbben holtversenyben (8-8 személy) azok vannak, akik havi 5-nél több, illetve akik havi 1-2 kérdőívet kapnak. Havi 3-4 kérdőívet csak egy szavazó kap, és a szavazók kevesebb mint fele panaszkodott arra, hogy szinte soha nem kap kérdőívet.

A fentiek alapján nagyságrendileg 25% esélyed van arra, hogy te is abba a célcsoportba tartozol, akik minden hónapban sok kérdőívet kapnak. Ha szeretnéd kipróbálni magad, itt regisztrálhatsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése