2019. július 11., csütörtök

Magyar Országos Panel regisztráció

A Magyar Országos Panel egy kérdőíves oldal, ami fizet a kérdőívekre adott válaszokért. A regisztráció menete némileg eltér a megszokottól, de egyáltalán nem nehezebb, mint más oldalakon.

A fő különbség az, hogy a regisztráció véglegesítéséhez nem csak a profilodat kell kitölteni, de fel is hívnak telefonon, hogy megerősítsék, hogy valóban jó adatokat adtál-e meg. Van, akit ez megijeszt, pedig nincs másról szó, mint hogy megkérdeznek tőled 2-3 általad megadott adatot, amit miután visszamondtál, megköszönik, és készen is vagy.

Első lépésként regisztrálj ezen az oldalon. Hamarosan kapsz egy 50 pontot érő kérdőívet, ennek a kitöltéséből áll a második lépés. Itt a szokásos adatokat kérik csak el rólad, hogy ez alapján tudjanak kérdőíveket küldeni neked. Néhány napon belül kapsz egy telefonhívást az általad megadott számra - ez a harmadik lépés. Itt újra megkérdezik a nevedet, a születési dátumodat, az irányítószámodat és a végzettségedet. Ezzel tulajdonképpen készen is van a regisztráció, és várhatod a kérdőíveket, de ha igazán szeretnéd kihasználni az oldalban rejlő lehetőségeket, akkor egy további lépésként érdemes kitöltened a teljes profilodat, mivel így tudnak neked igazán releváns, és minél több kérdőívet küldeni.

A fizetett felmérésekről e-mailben küldenek majd értesítéseket. Sok sikert!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése