2019. július 1., hétfő

A legjobb fizetett felmérések Magyarországon

Az alábbi listában olyan közvélemény-kutató cégeket és marketing cégeket gyűjtöttem össze, amik fizetnek neked különböző online kérdőívekre adott válaszokért. A fizetett felméréseket kínáló oldalakhoz bárki ingyenesen csatlakozhat, és általában havonta kaphat kifizetést.

A listában csak a számomra bejött felméréses oldalak szerepelnek: mind valós, megbízható, rendesen fizető oldal, így érdemes minél többre regisztrálni közülük, mert így tudod a lehető legtöbb pénzt keresni a kérdőívekkel.
 

YouGov

A legújabb magyar kérdőíves oldal, még kevesen ismerik, és olyan kérdőívek is elérhetőek rajta, amik máshol nem. 21 éven felülieket várnak. Regisztráció után töltsd ki az adatlapodat és a bemutatkozó kérdőívet, mert ezek alapján küldik később a meghívókat! A kifizetési limit 4000 Ft. Regisztrálj itt!

Országos Panel

A meghívókat e-mailben kapod, van saját alkalmazásuk is, a kifizetési limit 2500 Ft. Regisztrálni itt tudsz. 

Daedalus Online

E-mailben kapod a meghívókat, 10 Euro elérése után kérheted ki a pénzedet. Ingyenes nyereményjátékon is részt vehetsz. Regisztrálj itt!

SurveyTime

A SurveyTime minden egyes kérdőív kitöltése után azonnal fizet $0.5 vagy $1-t a PayPal-odra. Magyar kérdőíveket küld, de az oldal kezelőfelülete angol nyelvű. Regisztrálj itt!

Univox

Teljesen magyar oldal, a kifizetési limit $25 PayPal-ra. Regisztrálj itt!

Mobrog

A meghívókat e-mailben küldi, az 1500 Ft-os kifizetési limit igen barátságos. Regisztrálni itt tudsz:



TGM Panel

Viszonylag új magyar oldal sok kérdőívvel, de értesítést csak ritkán küld róluk, ezért rendszeresen meg kell nyitni az oldalt. A kifizetési limit 10 Euro. Regisztrálni itt tudsz.

SurveyRewardz

Magyar kérdőíveket küld, de az oldal felülete angol. E-mailben kapod a meghívókat, de ha rendszeresen megnyitod az oldalt, akkor sokkal több kérdőívet tudsz kitölteni, mert sok van náluk, és nem mindenről kapsz értesítést. A kifizetési limit mindössze $1. Regisztrálni itt tudsz.

Vannak más megbízható oldalak is, de ezek jöttek be nekem a legjobban. Ha tényleg a lehető legtöbb bevételre törekszel, további fizetett felmérésekért érdemes a többi blogbejegyzésemet is elolvasni, illetve találsz egy teljesebb listát is például ezen az oldalon.

Ha mások tapasztalatai is érdekelnek, érdemes csatlakoznod a Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoporthoz.

9 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  3. Remélem nem csalódok?Várom a Kérdőives munkát nagy érdeklőlődéssel.Még több fiókot nem tudtam létre hozni.

    VálaszTörlés
  4. ez egy virusos faszág!
    gratulálok az ilyen embereknek akik a pénzéhes geciktöl lopnak adatokat. Mondjuk meg is érdemlik de azért baszátok meg!!44

    VálaszTörlés
  5. aki létr hozta ezt remélem hogy elfog égni

    VálaszTörlés
  6. Hogyan fizetett Nektek az "adunk a véleményére", mert nekem nem fizet!!!!

    VálaszTörlés