2020. szeptember 8., kedd

SurveyTime vélemény - kamu vagy nem?


A SurveyTime kérdőíves oldal olyat ígér, amit egyik másik oldal sem: nem kell gyűjteni a pénzt, várni, hogy elérd a kifizetési limitet, esetleg heteket várni a kifizetésekre, egyszerűen csak kitöltöd a kérdőívet, és máris utalják PayPal-ra a mindig fix $1-t (vagy ha nincs elérhető $1-os kérdőív, akkor $0,5-t.

Vannak olyan kérdőíves oldalak, ahol akár hónapokba is beletelik, mire az ember először pénzt lát tőlük, így hát sokaknak felcsillan a szeme egy ilyen ajánlat láttán. Vajon kamu vagy nem?

Szerencsére nem tart sokáig kideríteni: egy gyors regisztráció után ha szerencséd van, már találsz is kérdőívet, vagy ha nem, pár napon belül küldenek. Kitöltés után kiválasztod a PayPal opciót, és voilá, pár perc múlva már meg is kaptad a pénzedet. Működik!

Nekem az első kérdőívem csupán néhány kérdésből állt, egy oldalon se kerestem még ilyen gyorsan $1-t. :)

Ha szeretnéd kipróbálni, regisztrálj itt! Ne ijedj meg az angol felülettől, a kérdőívek mind magyarul jönnek!

Más hasonló kérdőíves oldalakról pedig itt olvashatsz.

3 megjegyzés:

  1. Egy kalap szar az egész
    Soha nem enged kitölteni egyetlen kérdőívet sem, vagy ha mégis akkor 10 perc válaszolgatás után kiírja, hogy sajnos nem tudtam kitölteni a kérdőívet. Eddig 1 dollárt sikerült keresnem a legelső kérdőívvel, pedig már hetek óta le van töltve

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy rossz tapasztalataid voltak. 10 perc válaszolgatás után normális esetben nem szokott kidobni, csakis akkor, ha úgy gondolja a rendszer, hogy csalni próbálsz, mert ellentmondanak egymásnak a válaszaid vagy túl gyorsan válaszolsz, annyi idő alatt, hogy még a kérdést sem volt időd elolvasni. A SurveyTime sokaknak a kedvenc oldala, megbízhatóan fizet.

      Törlés
  2. Csodálom hogy van aki ezen a kamu oldalon is pénzhez jut! Én már hosszú hónapok óta e-mailt sem kapok kérdőívekről. Naponta többször belépek, és híre hamva sincs kérdőíveknek.Sok cégnél be vagyok regisztrálva de talán még az Univox ilyen szélhámos cég mint ez! Máshonnan ennyi idő alatt többször is veszek ki több ezer pontokért pénzt. Nem javaslom ezt az időpocsékolást senkinek!

    VálaszTörlés