2016. november 10., csütörtök

Marketagent vélemény

A Marketagent az egyik legismertebb magyarul is tudó kérdőíves oldal, ahol pénzt kereshetsz a kérdésekre adott válaszokkal. A cég németországi céghelyű, de több ezer magyar regisztrált tagja is van. A kérdőív kitöltőknek az oldalon lévő számláló alapján már több száz millió Ft-ot fizetett ki az utóbbi évek során. Érdemes ebből egy szeletet nekünk is kivennünk. :)

A Marketagent magyar nyelvű kérdőíveket küld több-kevesebb rendszerességgel. Előfordul, hogy egy ideig naponta jön egy-egy kérdőív, aztán utána hetekig semmi. Ha hosszabb ideje regisztrálva vagy, akkor egy idő után már kiismered, hogy nagy átlagban milyen gyakorisággal várhatsz kérdőíveket.

A kérdőívek kitöltése néhány perctől akár negyed óráig is terjedhet, de ha hozzászoksz a dologhoz, akkor idővel egyre gyorsabb leszel, így egyre jobb órabér jöhet ki. A kitöltésért cserébe 0.1 és 2.5 Euro közötti összeget kapsz, ami 30-770 Ft körüli összeg. A 30 Ft akkor jár, ha már az első kérdésnél kiderül, hogy nem tartozol a célcsoportba, ezért nem kell kitöltened a kérdőívet.

Összességében a Marketagent megbízható, rendszeresen küld kérdőíveket, és mindig időben fizet, ha kikérem az összegyűlt összeget. Mivel 15 euró alatt a pénz kikérésekor egy kis kezelési költséget is felszámít, általában meg szoktam várni, amíg összegyűlik ennyi pénz, és csak utána igénylek kifizetést.

A kérdőív kitöltés mellett már a regisztrációért is kapsz 1,5 Euro-t, illetve évente egyszer az adataid frissítésekor is 0,5 Euro jár. Ha valaki rajtad keresztül csatlakozik, és kitölt egy kérdőívet, azért is kapsz 1 Euro-t.

Ha hasznosnak találtad a cikket, kérlek, támogass azzal, hogy rajtam keresztül regisztrálsz az oldalra (ez neked nem kerül semmibe):




Tipp: Ha érdekelnek más, Magyarországról is elérhető, jól fizető kérdőíves oldalak, ide kattintva találsz egy listát róluk.

2 megjegyzés:

  1. hello, 2019-ben is ér a véleményed? Éredemes használni a Marketagent oldalt? Köszi. W. Á.

    VálaszTörlés
  2. Igen, az oldal most is működik és megbízhatóan fizet.

    VálaszTörlés