2019. november 1., péntek

Bevételnövelés appokkal

A Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoportban volt egy szavazás arról, hogy ki és mennyire használja a kérdőíves oldalak alkalmazásait. Az eredmények alapján a többség csak webes felületen kérdőívezik, és még azok, akik ki is próbáltak egy-egy appot, azok is főleg a webes felületeket használják. Ez egy olyan lehetőséget jelent, amit akár te is ki tudsz használni, hogy növeld a bevételeidet.

A legtöbb kérdőív ugyan elérhető webes felületen is, vannak olyan felmérések is, amik kifejezetten csak alkalmazáson keresztül tölthetőek ki. Mivel a legtöbben nem töltik le az appokat, ezekre a kérdőívekre kevesebb a jelentkező, így nagyobb eséllyel tudod kitölteni őket, mint a hagyományos, webes kérdőíveket.

Az appok másik előnye, hogy általában van bennük értesítési funkció. Míg a legtöbb kérdőívről levelet küldenek, ami viszonylag lassú folyamat, és a levelek nem mennek ki mindenkinek azonnal, csak egy-egy kisebb csoportnak, az alkalmazás értesítések jóval gyorsabbak. Így még ha egy felmérés ki is tölthető weben, akkor is nagyobb esélyed lehet elkapni, ha fenn van az alkalmazás.

A fentiek miatt tehát mindenkinek ajánlom az appok használatát, illetve azokat az oldalakat, ahol van erre lehetőség. Ezekről egy listát találsz ebben a bejegyzésemben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése