2019. november 22., péntek

Fizetett kérdőívek a nagy oldalak ajánlatain túl

Sok különböző oldal foglalkozik fizetett felmérésekkel, és nagyon kényelmes, ha az ember csak regisztrál rájuk, és várja a meghívókat, ugyanakkor a neten rengeteg olyan kérdőív is van, amiknek a kitöltéséért ugyan kapunk valamit, de nem érhetőek el ezeken a nagyobb oldalakon.

A leggyakrabban különböző cégek szoktak kérdéseket feltenni a vásárlóiknak, látogatóiknak. Sok esetben semmit nem ajánlanak fel a kitöltésért, csak reménykednek, hogy a sok ügyfél között lesz elég, aki kitölti majd a kérdőívüket, azonban nem kevés olyan felmérés is van, ahol a kitöltésért kedvezmény vagy egy sorsoláson való részvétel jár. Mivel ezek a lehetőségek nincsenek sehol összegyűjtve, rendszeres Google keresésekkel tudjuk a legkönnyebben megtalálni őket (érdemes a találatokat a friss, néhány hetes oldalakra szűrni).

A cégek mellett sokszor előfordul, hogy diákok is kérik, hogy tölts ki valamilyen kérdőívet, ezek jellemzően a diplomamunkájukhoz szükségesek. A legtöbb esetben itt sem jár semmi a kitöltésért (általában annyit ajánlanak fel, hogy cserébe ők is kitöltik a te kérdőívedet), de akadnak olyanok is, akik a kitöltők között kisorsolnak valamilyen ajándékot (pl. mozijegyet). Ezeket a lehetőségeket a leginkább Facebook csoportokban lehet megtalálni.

A Kérdőív kitöltők Facebook csoport céges és diák kérdőíveknek is teret ad, és rendszeresen vannak rajta nyereményjátékos vagy fix ajándékot adó kérdőívek is. Ha érdekel a téma, érdemes csatlakozni hozzá!

Ha pedig a legjobb fizetett felméréses oldalak érdekelnek, amik rendszeresen küldik neked az értesítéseket az új, pénzt érő lehetőségekről, akkor ezt a listát érdemes megnézned.

1 megjegyzés:

  1. Best Betting Site in the World - 1XBET
    In 2020, Bet365 was the first online betting site in 1XBET Asia to become fun88 soikeotot a major player in the world. However, as popularity grows, the link 12bet country continues to grow in the

    VálaszTörlés