2019. március 10., vasárnap

Kísérletben való részvétel pénzért

A Testable Minds oldalon azért fizetnek, hogy tudományos kutatásokban vegyél részt. Leggyakrabban pszichológiai témájú kísérletekben lehet részt venni, például intelligencia tesztet kell kitölteni vagy valamilyen játékot kell játszani. Nincsenek jó vagy rossz válaszok - nem arra kíváncsiak, hogy mennyire tudsz valamit, hanem az emberi agy működését nézik. Mivel az emberi agy ugyanúgy működik, akár amerikai, akár magyar valaki, a többi, piackutatásos oldalhoz képest itt több kérdőív vár rád.

Regisztráció után mindenképp érdemes bekapcsolni a böngésző értesítéseket, hogy értesülj az új tesztekről. Ezektől függetlenül is lehet néha elérhető tesztet találni az oldalon. Az épp aktuális lista alatt azok a kutatások vannak felsorolva, amikről már sajnos lemaradtál. Mindenképpen nagyon gyorsnak kell lenni, mert egy-egy teszten csak 20-80 körüli fő vehet részt, így a leggyorsabbaké marad a lehetőség.

Ha érdekel a pszichológia, akkor mindenképpen érdemes regisztrálnod, mert olyan érdekes kutatások vannak, amikben akár még ingyen is részt venne az ember. :)

Regisztrálj itt!

Ha érdekelnek más hasonló oldalak is, akkor nézz körül itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése