2019. március 13., szerda

SuperPay vélemény

A SuperPay egy olyan kérdőíves oldal, amin keresztül több kérdőíves cég is elérhető, miközben a fizetést közvetlenül a SuperPay-től kapod. Egy gyors regisztráció után az Earn Money menüpontban találod a különböző kérdőíves cégeket. Maga a SuperPay angol felületű, de a kérdőívek nem minden esetben vannak angolul, magyarok is előfordulnak közöttük.

Hogy épp van-e olyan kérdőív, aminek a célcsoportjába esel, azt úgy tudod kideríteni, hogy sorban meglátogatod az Earn Money menüpont alatti különböző szolgáltatókat. Egy kis idő után már tudni fogod, hogy melyik az, amelyiknél megbízhatóan számíthatsz rendszeres kérdőívekre. Ahhoz, hogy folyamatos bevételre tegyél szert, rendszeresen meg kell látogatnod ezeket az oldalakat, hogy lásd, van-e épp munka. Ne vegye el a kedvedet, ha épp nem találsz - máskor majd szerencséd lesz. A tapasztalataim szerint rendszeresen vannak munkák, csak az a lényeg, hogy ne tudd le az egészet a regisztrációval, hanem figyeld is az oldalt, hogy van-e épp valami.

A kifizetés PayPal-ra történik. Ehhez először meg kell adnod a telefonszámodat, amin felhív egy automata, és bemond néhány számjegyet angolul, amit be kell írnod az oldalon. Ha mobiltelefonról nem működne, érdemes más szolgáltatóval vagy vonalas telefonnal próbálkozni. Ezt csak egyszer kell megtenni, utána már egyetlen kattintással kikérhető a pénz.

Regisztrálj itt!

Ha szeretnél bővebben olvasni az oldal használatáról, olvasd el ezt a cikket. Ha pedig érdekelnek más hasonló oldalak is, nézz körül a blogomban, illetve ebben a listában! :)

2 megjegyzés:

  1. Szia én nem hallok jól valami más mód nincs ilyenkor?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. SMS-ben lehet kérni kódot, de magyar telefonszámra nem biztos, hogy megérkezik... :(

      Törlés