2019. április 24., szerda

Magyar Országos Panel vélemény

A Magyar Országos Panel egy viszonylag új oldal, ahol pénzt kereshetsz kérdőívek kitöltésével. A mögötte álló cég nem új a szakmában, több más országban is jelen van már, és megbízhatónak számít. Itthon 2018-ban indult a szolgáltatásuk.

Regisztráció után egy rövid kérdőívet kell kitölteni magadról, majd egy pár perces hívás során ellenőrzik, hogy helyes adatokat adtál-e meg (újra rákérdeznek néhány adatra). Ha mindent rendben találnak, akkor teljes jogú tagja leszel az oldalnak, és várhatod az e-mailben kiküldött meghívókat.

Ha meghívnak egy kérdőívre, a levélben szerepel, hogy nagyságrendileg hány perc lesz kitölteni, hány pontot kapsz érte és meddig van lehetőséged a kitöltésre. 82 pont ér 100 Ft-ot, legkevesebb 2050 pontot tudsz kikérni (ez 2500 Ft-ot jelent), amit a bankszámládra utalnak át.

A Magyar Országos Panel a kevés magyar oldal egyike, így mindenképpen megér egy próbát. Megbízhatóan fizet, és ha mindent rendben csinálsz, joggal várhatod, hogy rendszeresen küldjön neked való kérdőíveket. Ajánlott.

Regisztrálj itt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése