2019. május 4., szombat

WowApp - pénzkeresés mobiltelefonnal


A WowApp egy olyan alkalmazás, amivel mobiltelefonon, tableten vagy akár PC-n is pénzt tudunk keresni, de a legtöbben mobiltelefonról használják. Az oldal jelenleg 23 különböző nyelven tud, de a magyar sajnos nincs közöttük, így jobb híján az angol vagy valamilyen más, általad ismert nyelvű változatát kell használnod.


Mivel lehet pénzt keresni?

A WowApp több különböző módot kínál a pénzkeresésre: fizet kérdőívek kitöltéséért, videók nézéséért, kisebb feladatok elvégzéséért, ingyenes telefonálás vagy chatelés után, játékok futtatásáért, a telefonunk feloldási képernyőjére kirakott reklám után (nem kötelező), és még több különböző dologért. Van, aminél a keresett pénz azonnal megjelenik a számládon, de van, ami csak másnap kerül jóváírásra.

Ha meghívod az ismerőseidet, akkor az ő bevételükből, sőt, az általuk meghívottak bevételeiből is részesedsz 8 mélységig. Érdemes időt szánni az oldal megismerésére, mert nagyon jó lehetőségek vannak rajta.

Hogyan lehet a pénzt kikérni?

A megkeresett pénz kifizetési limit nélkül kivehető PayPal-ra, bankkártyára, bankszámlára, vagy jótékonyságra is felajánlható. A kivételnek vagy egy fix és egy százalékos kezelési költsége PayPal és bank esetén is. Az oldal megbízhatóan fizet, a megkeresett pénz azonban csak 60 nap után kérhető ki (az első kikérés után ez a limit megszűnik).

Regisztráció

Az oldalra kizárólag másokon keresztül lehet regisztrálni. Köszönöm, ha rajtam keresztül regisztrálsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése