2019. augusztus 21., szerda

WowApp - pénzkeresés játékokkal


A WowApp egy olyan alkalmazás, amivel mobiltelefonon, tableten vagy akár PC-n is pénzt tudunk keresni, de a legtöbben mobiltelefonról használják. Korábban itt írtam róla részletesen.

Az oldalon sokféleképpen lehet pénzt keresni, így például kérdőívek kitöltésével, ingyenes telefonálással, vásárlással vagy akár passzívan is. Az egyik ilyen lehetőség a játékokkal való szórakozás.

A játékok használata ingyenes, és akár mobil alkalmazáson keresztül, akár PC-n bejelentkezve el tudjuk érni őket. A játékok mellett reklámok jelennek meg, és ezek bevételéből finanszírozza a WowApp a játékosnak adott jutalékot. Emiatt fontos, hogy ha pénzt akarsz keresni a játékokkal, akkor ne használj reklámblokkolót.

Mint az az előbbiekből várható, ezzel a módszerrel nem lehet sokat keresni, azonban ha amúgy is szoktál játszani, és találsz magadnak kedvedre valót az oldalon található közel 200 játék közül, akkor érdemes lehet használni. Az érdekességek mellett különböző klasszikusok is megtalálhatóak az adatbázisban, pl. Mahjong vagy Solitaire.

A pontokat másnapra írják jóvá az oldalon.

Nem a WowApp az egyetlen, ahol játékkal lehet pénzt keresni, vannak ilyen lehetőségek például az ySense, vagy eBuno oldalakon is, illetve ha tudsz angolul, akkor néha a Testable Minds oldalon is (ez jelentősen többet fizet, amikor épp van lehetőség).

Amennyiben szeretnél csatlakozni az oldalhoz, itt megteheted, ha pedig más kérdőíves oldalak és pénzkeresési lehetőségek is érdekelnek, nézd meg ezt a listát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése