2019. augusztus 14., szerda

ySense GyIK magyarul

Az ySense egy nemzetközi oldal, ahol (magyar nyelvű) kérdőívek kitöltésével és apró feladatok elvégzésével lehet pénzt keresni. Az oldal felülete angol, de a kérdőívek magyar nyelvűek, így kevés nyelvtudás (vagy fordítóprogram) segítségével is használható.

Hogyan lehet pénzt keresni az ySense-el?


Kérdőívek kitöltésével vagy kis feladatok elvégzésével lehet pénzt keresni az oldalon. Erről részletesebben ebben a cikkben írtam.

Ki regisztrálhat?


Országtól függetlenül bárki regisztrálhat, de legalább 16 évesnek kell lenned, hogy használhasd az oldalt. Egy személynek csak egyetlen regisztrációja lehet. Regisztrálni itt tudsz.

Mennyit lehet keresni vele?


A kereset mennyisége nagyon sok mindentől függ: milyen gyakran lépsz be, milyen célcsoportba tartozol, milyen jellegű munkákat vállalsz el, milyen országból vagy és milyen régóta vagy tag (a régebbi tagokat jobban ismeri a rendszer, és relevánsabb kérdőíveket kaphatnak). Összességében elmondható, hogy sokaknak az ySense a kedvenc oldala, így ha megnézed, hogy más oldalakon mennyit keresel, ahhoz viszonyítva már tudhatod, hogy hasonló nagyságrendben, de némileg több pénzre számíthatsz.

Mikor és hogyan fizet?


A cikk írásakor PayPal-ra ($10-tól) lehet kikérni a pénzt, vagy Amazon ajándékkártyát ($5-tól) kérhetünk a Cashout menüpontban. Az összegek megadott léptékben növekednek, tehát nem lehet akármennyi pénzt kikérni, csak kerek összegeket. Hamarosan Payoneer és Skrill is elérhető lesz az ígéretük szerint.

Kikérés után 5-7 napon belül érkezik meg az összeg, de első alkalommal, illetve 30 napnál nem régebbi regisztráció esetén a csalások elkerülése érdekében 15 napos várakozási idő van.

Megbízhatóan fizet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése