2019. augusztus 8., csütörtök

MarketAgent felmérések gyakorisága

A MarketAgent az egyik, ha nem kifejezetten a legismertebb magyar fizetett kérdőíves oldal, amin szinte mindenki fenn van, aki foglalkozott valaha kérdőívekkel. Ha te még nem vagy fenn rajta, érdemes regisztrálnod:



A Kérdőíves pénzkeresés Facebook csoportban megjelent szavazáson arról lettek megkérdezve a tagok, hogy ők milyen gyakran kapnak kérdőíveket a MarketAgenten.

A szavazás alapján a legtöbben kapni szoktak kérdőíveket, a többség havonta hány, vagy néhány havonta 1-1 felmérést kap. Akadnak olyanok is, akik 3-4 kérdőívet is ki tudnak tölteni egy hónapban. Néhány tag arra is panaszkodott, hogy ő sajnos soha nem kap felméréseket.

Ahogy az Országos Panel esetén már írtam, a kapott kérdőívek száma több dologtól függ. Vannak olyanok, akik gyakrabban esnek a termékek célcsoportjába, mert például kevés hozzájuk hasonló tag van az oldalon, vagy pont hozzá hasonló személyeket keresnek az cégek. Fontos az is, hogy mennyire voltál alapos a korábbi kérdőívek kitöltésekor, mivel ez is befolyásolhatja, hogy téged hívnak-e meg egy új felmérésre.

Ha kipróbálnád az oldalt, ide kattintva tudsz regisztrálni:



Ha pedig más megbízható kérdőíves oldalak is érdekelnek, itt találsz róluk egy listát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése