2019. augusztus 12., hétfő

ySense leírás és vélemény

Az ySense az egyik legismertebb külföldi kérdőíves oldal, amit hazánkban is sokan használnak. A kérdőívek többsége magyar nyelvű, az oldal felülete azonban angol, így egy minimális nyelvtudás nem árt az eligazodáshoz.

Az oldal korábban ClixSense néven volt ismert. A névváltás újfajta pénzkeresési lehetőségek, valamint a PayPal kifizetési mód megjelenésével járt, ezért akik ez utóbbi hiánya miatt nem próbálkoztak vele korábban, azoknak érdemes lehet most regisztrálni. Az ySense ugyanis a többi kérdőíves oldalhoz képest viszonylag sok kérdőívet küld, köszönhetően annak, hogy több nagy nemzetközi kérdőív szolgáltatóval áll kapcsolatban.

ySense regisztráció


A regisztráció gyors és ingyenes. Érdemes figyelni arra, hogy azt az e-mail címet használd, amivel a PayPal-ra vagy regisztrálva. Ha véletlenül nem ezt használtad, a pénz kikérése előtt e-mail címet kell változtatnod, vagy a PayPal-hoz hozzá kell adnod az itt használt címedet is. A PayPal-nál használt névnek is meg kell egyeznie az oldalon megadottal.

Regisztráció után érdemes felkeresni a More / Addons menüpontot. Itt lehetőséged van a böngésződhöz kiegészítőt telepíteni, aminek a segítségével rögtön láthatod, hogy mennyi pénzt kerestél, és azonnali értesítést kaphatsz az új kérdőívekről.

Pénzkeresés


Az ySense oldalon több különböző módon lehet pénzt keresni, és érdemes mindegyiket kipróbálni, hogy tudd, neked melyik jön be a legjobban.

A Surveys / Complete surveys menüpontban találhatóak a kérdőívek. A használatához először ki kell töltened egy 5 perces kérdőívet, amiért $0.05-t kapsz. Ezután láthatod az elérhető kérdőíveket, illetve hogy milyen nyelven vannak. A pénzt a kitöltés után azonnal láthatod a számládon, kivéve, ha piros zászló van az ajánlat mellett, mely esetben 30 nap után juthatsz a pénzedhez.

Az Offers menüpontban különböző offerwallok érhetőek el. Ezeket egyesével megnyitva mindegyikben más-más apró feladatokat találsz (alkalmazás letöltése, kérdőív kitöltése, játékban bizonyos szint elérése stb.), amikkel pénzt lehet keresni. Az offerwallok használatáról itt írtam részletesebben, érdemes elolvasni a cikket, hogy tudd, mi hogyan működik.

A Tasks menüpontban apró kis feladatok (pl. képen lévő dolgok felismerése) elvégzésével lehet pénzt keresni. Az itteni feladatokkal többnyire adatbázisok felépítésében vehetsz rész, amiket mesterséges intelligencia betanítására használnak majd a megrendelők. Én sajnos nem nagyon szoktam itt lehetőségeket találni, de azért érdemes időről időre benézni, hátha te nagyobb sikerrel jársz.

Fizetség


Pénzt kivenni a Cashout menüpontban tudsz. Amazon ajándékkártyát $5-től igényelhetsz, PayPal kifizetéshez legalább $10-t kell összegyűjtened a számládon. Kivenni meghatározott összegeket, $10-t, $25-t, $50-t, $100-t, $250-t lehet.

Vélemény


Az ySense egy kifejezetten jó lehetőség, ami nem véletlenül elterjedt itthon is, sokaknak az egyik legjobb bevételi forrása, és évek óta megbízhatóan fizet. Érdemes regisztrálni, és rendszeresen felkeresni az oldalt, hogy minél több ajánlatot ki tudj használni.

Regisztrálj itt!

Ha pedig érdekelnek más hasonló kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt a listát a legjobbakról!

11 megjegyzés:

  1. Üdv. Én is ezt az oldalt csinálom már nagyon régóta. örültem hogy visszatért a paypal. de egyszerűen nem tudom kikérni a pénzt. Egyezik a nevem, az email címem, hitelesítve van a kártyám. Már régóta van papalom, más oldalaknál nem volt ilyen probléma. Nem tudok olyan jól angolul hogy írjak az oldalnak. Nem tudja esetleg hogy mi lehet a probléma? köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy hallottam, másnak is volt már hasonló gondja, és ott az ékezetekkel volt a probléma. Esetleg ha ideírod, hogy milyen hibaüzenetet kapsz, akkor azt meg tudom nézni.

      Törlés
  2. nekem nagyon rossz a tapasztalatom mióta ysense lett a clixsense
    lassan egy hónapja várom a pénzemet, az emailokra a válasz mindig hogy érkezni fog.
    próbáltam a fórumba írni, hogy mit tegyek, hogy nem kapom meg. moderálják a fórumba való beírást és nem engedték be a bejegyzésemet.
    sajns szerintem ez már SCAM oldal lett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az oldal megbízhatóan fizet: https://kerdoivpenz.blogspot.com/2019/10/megbizhato-az-ysense-fizetesi-bizonylat.html

      Remélem, azóta már te is megkaptad a pénzedet.

      Törlés
  3. Hogyan tudom igényelni a paypalre hiába próbálom semmi nem történik

    VálaszTörlés
  4. Hiába egyezik az email cím a paypal email címmel azt írja ellenorizzem nem tudom a pénzt kikerni

    VálaszTörlés
  5. An error occurred You must have a valid PayPal account to redeem a PayPal card. Please check your email, first and last name. És egyezik a 2 név......

    VálaszTörlés
  6. Nem lehet, hogy valamilyen speciális karakter van a PayPal címedben, és azzal van baja?

    VálaszTörlés
  7. Üdv.
    Hol találok részletesebb leirasokat vagy videókat az Ysense munkáról? Most kezdtem el, régen dolgoztam ezen a felületen még Clixsense név alatt futott. Köszi előre is a segitséget.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt például van egy leírás a kvízjátékukról: https://kerdoivek.blog.hu/2020/06/29/ysense_penzkereses_kvizjatekkal

      Törlés