2019. október 1., kedd

Mennyit fizet a Magyar Országos Panel?

A Magyar Országos Panel felmérések kitöltése után fizet. A regisztráció ingyenes, és a felmérések elvégzéséhez nem szükséges semmilyen speciális szaktudás. A pénzt bankszámlára utalják át a kikérés után minden hónap első felében.

A legtöbb hasonló kérdőíves oldalnál nagyon változatos, hogy miért mennyit fizetnek, és az Országos Panelen is változnak az összegek a felmérés hossza és összetettsége alapján. Ennek ellenére azok, akik rendszeresen használják az oldalt, általában már tudják, hogy nagyságrendileg mire számítsanak (a pontos összeget egyébként a meghívó e-mail mindig tartalmazza). A legtöbb esetben a kérdőív kitöltésének becsült idejét (percben) 10-el megszorozva kapjuk meg, hogy mennyi pont jár érte.

Mivel 82 pont felel meg 100 Ft-nak, és így egy 60 perces kérdőív átlagosan 600 pontot ér, nagyságrendileg 730 Ft-os órabér jön ki, ha nem vagy gyorsabb, mint amire ők számítanak. Ez utóbbi persze egyénfüggő, én azt tapasztaltam, hogy hamarabb szoktam végezni a kérdőívekkel. (A cikk 2019 második felében íródott, az összegek az ekkori állapotot tükrözik.)

Ha szeretnél regisztrálni az oldalra, itt megteheted. Ha pedig érdekelnek más, köztük jobban fizető oldalak is, akkor nézd meg ezt a listát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése