2019. november 11., hétfő

BuzzBreak vélemény - kamu vagy nem?

A BuzzBreak egy angol nyelvű alkalmazás, ami cikkek olvasásáért fizet. Nem kell a cikkeket valóban elolvasni, igazából csak nyitva kell hagyni az alkalmazást, és néha rákattintani, hogy kéred a pénzedet.

Az appban van egy saját kódod is, amivel lehetőség van másokat is meghívni, és ha az illető letölti az alkalmazást és megadja a kódodat, akkor ő és te is kaptok néhány pontot. Sajnos az, hogy hol kell a kódot megadni, olyannyira el van dugva, hogy rá kellett kérdeznem Facebookon, hogy megtaláljam, és a kód megadása nem is fizet túl sokat.

És itt eljutottunk a BuzzBreak legnagyobb problémájához. Bár a kifizetési limit nagyon alacsony, $0.02, a maximum, amit ki lehet venni $0,5, ami szégyentelenül alacsony. Ha rákeresünk angolul a kifizetési bizonylatokra, látható, hogy sokaknak fizetett, azonban ezek jellemzően a legalacsonyabb összegek. Az appal tehát lehet keresni, de az idődért cserébe nagyon kevés pénzt kapsz.

Pedig lehet mobiltelefonnal sokkal jobban is keresni - ebben a listában összegyűjtöttem a legjobb pénzkeresős alkalmazásokat, és a BuzzBreak helyett neked is ezeket ajánlom.

2 megjegyzés:

  1. Helló nekem 280000 pontom van mikor lehet be valtani és hogyan

    VálaszTörlés
  2. Sajnos ebben nem tudok segíteni, a fentebb írt okok miatt én nem használom az appot.

    VálaszTörlés