2019. november 10., vasárnap

Green Panthera vélemény

A Green Panthera egy kérdőíves és mikromunkás oldal, ami nemzetközileg elérhető.

A regisztrációért $5 bónuszt ígér, de nem részletezi, hogy pontosan mikor jár ez a bónusz, például ki kell-e tölteni hozzá a teljes adatlapodat. Nekem regisztráció után nem jelent meg ez az összeg automatikusan az oldalon, de mások azt mondták, hogy nekik nem volt ilyen problémájuk.

Az oldalon három fő szekció van: a Shops, ahol bizonyos százalék pénzvisszatérítést kaphatsz külföldi webshopokban történő vásárlás után (e téren a Refundo-t javaslom inkább, mivel az tud magyarul, és magyar webshopokban történő vásárlás után is fizet), a Coupons, ahol elvileg kuponok lennének, de nekem csak egy üres oldal jelenik meg, és az Earn Money, ami furcsa mód ismét üres számomra, de ha rákattintok a Personal account-ra, és ott megyek be az Earn Money almenübe (ugyanúgy hívják, csak lejjebb van), akkor megjelenik egy kérdőíves ajánlat és egy Offerwall is, ahol mikromunkák érhetőek el.

A Green Panthera kevés külső kérdőíves és offerwallos oldallal áll kapcsolatban, ugyanezen ajánlatok elérhetőek az ySense vagy a SuperPay oldalon is. A kérdőívek tekintetében mégis úgy tűnik, hogy gyakran küld olyanokat, amik más helyeken nem érhetőek el, ezért idővel emiatt megszerettem az oldalt. A kifizetési limit elég magas ugyan ($30), de szemben más oldalakkal, ahol néha alig lehet pénzt keresni, itt elérhető.

A Green Panthera a külföldi tesztek alapján megbízható oldal, és nekem is rendben fizetett. Ha regisztrálnál rá, itt megteheted.

Ha érdekelnek más jó kérdőíves oldalak is, érdemes megnézni ezt a listát.

9 megjegyzés:

  1. Tud valaki segíteni,miként tudnék leíratkozni a
    Green pantheraról.

    VálaszTörlés
  2. A beállításoknál tudod törölni a regisztrációdat.

    VálaszTörlés
  3. elértem 31 dollárt,s nem tudom a paypal szlámra renni
    tud vki segíteni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hol akadsz el? Kikérés után pár napon belül küldik.

      Törlés
  4. Nekem alig talál megfelelő kérdőívet, állandóan kidob. Hova érdemes regisztrálni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt találsz jó oldalakat: https://kerdoivpenz.blogspot.com/2019/07/a-legjobb-fizetett-felmeresek.html

      Törlés
  5. Ha valaki jót akar, az elfelejti ezt az oldalt. Ömlenek kérdőívek, az egyik lejárt, a másikat megette valaki, nem vagy jogosult stb.29-30 dollár között megáll, egy valós fizetős kérdőívet nem kapsz. Ha belefáradtál leiratkozni nem tudsz,törölni nem tudod (mert átirányít). Szóval, nem ajánlom senkinek.

    VálaszTörlés
  6. Ez egy csaló cég esze ágában sincs fizetni egy fillért se.Három hónapja hiányziik 1 dollár 20 cent. Eről ennyit ..
    Eszter

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 2 hete nem tudom a dollárjaimat átutali a paypal re és nem válaszolnak,mit tegyek?

      Törlés