2019. november 9., szombat

AttaPoll alkalmazás - tippek és regisztráció

Az AttaPoll egy olyan mobilalkalmazás, ami kérdőívek kitöltéséért fizet.

A kérdőívek és a profilkérdések is mind magyar nyelvűek, de a program egyes részei nincsenek angolról lefordítva magyarra. Ettől függetlenül nyugodtan és könnyedén használható angol nyelvtudás nélkül, mivel a legfontosabb részek mind magyarul vannak.

Az alkalmazás nagy előnye, hogy az elérhető kérdőívekről mobil értesítést tud küldeni, így azonnal, késlekedés nélkül értesülhetünk róluk. Nem egyszer kaptam azon magam, hogy utazás közben elindítom a programot, és ránézek, hogy van-e kérdőív, így akár a buszon ülve is tudok pénzt keresni, ahelyett, hogy csak bámulnék kifele magam elé (Ugyanezért javaslom, hogy a többi oldalnak is töltsd le a mobilalkalmazását.).

Az alkalmazás elindítása után rögtön látod az elérhető kérdőíveket. Ha a "There are no surveys for you at the moment." szöveg jelenik meg, akkor épp nincsen kérdőív, egy kicsit később érdemes visszanézned.

Ha maximalizálni szeretnéd az elérhető kérdőívek számát, fontos, hogy a menüben a Settings-en belül a Your Profile-nál tölts ki minél több kérdést, valamint a Maximum length-et állítsd át Any length-re, hogy a többiek által meg nem kapott hosszabb kérdőívek is elérhetőek legyenek számodra. Ha a Survey Frequency nem az "As many as possible" beállításon áll, érdemes ezt választani, mivel így kaphatod meg az összes kérdőívet, ami elérhető számodra. Végül érdemes Location engedélyt is adni az alkalmazásnak, mivel vannak olyan kérdőívek, amik csak bizonyos területeket céloznak, és ezeket csak azok kapják meg, akik engedélyezték, hogy az alkalmazás lássa, hogy hol vannak.

A minimum kifizetés 300 pont, a pénzt PayPal-ra tudod kikérni (igényléskor meg lehet adni a PayPal címedet, nem kell, hogy megegyezzen azzal, amivel regisztráltál), és a kifizetés általában azonnal, de még a kikérés napján megérkezik. Lehetőség van adományozásra (100 ponttól)  vagy kriptopénzben is kikérni (Bitcoin 10000 pont, az Ether viszont már 250 ponttól elérhető).

Kifizetési bizonylat:



Az alkalmazás Andoridra és iPhone-ra is elérhető, és telefon mellett tableten is használható.

Töltsd le az alkalmazást ide kattintva!

Hasonló kérdőíves mobil app még a  CashPirate, itt megadhatsz egy referral code-ot, ahova ha beírod, hogy AVDQFL, akkor ingyen bónusz pontokat kapsz cserébe.

Ha érdekelnek más kérdőíves oldalak is, nézd meg ezt a listát!

2 megjegyzés:

  1. Nekem kódot ker amit emailben küldd el, de nem küldi így ki sem tudom venni amit osszegyujtottem

    VálaszTörlés